Зробіть сюрприз коханій - купіть новобудову в Чернівцях

13.04.2017

Зараз спостерігається ріст житлового будівництва, як ніколи раніше. Це пов'язано з ліквідністю продукції даного сектору економіки. Хоча для багатьох громадян нова квартира в Чернівцях залишається до цих пір нездійсненною мрією.

Вартість квартири не «вписується» в рівень зарплат рядових громадян. В кращому разі може допомогти кредит, розрахований на 25-30 років сплати. Банківські структури більш охочіше видають позики для того, щоб купити новобудову в Чернівцях, переглянувши каталог http://dim24.com.ua/uk/chernovcyuk/ цього сайту, ніж на купівлю житла на вторинному ринку.

Практично та вигідно купити квартиру в новобудові Чернівців на стадії закладення фундаменту, риття котловану чи розчистки території. На цій фазі квартири недорогі, і так можна заощадити 50% коштів. Але не кожен громадянин, що має потребу в житлі, піде на оплату будинку, якого ще немає і невідомо, чи буде. В наші непевні часи бути в чомусь впевненому неможливо. Тому купити квартиру від забудовника в Чернівцях на ранніх порах зважуються одиниці. Але чутка про початок будівництва розповсюджується серед населення дуже швидко. Компанія-забудовник подає інформацію про початок будівництва на сайт. Потенційні покупці збирають інформацію про інші об'єкти, збудовані цією ж компанією, терміни здачі попередніх будинків, їх якість. Якщо клієнта все влаштовує, то він зважується купити новобудову на визначеному етапі будівництва.

Покупці вибирають квартири в новобудовах на вигідному поверсі, з кращим плануванням, достатністю площі. Затребуваними вважаються:

- однокімнатні квартири;
- квартири-студії невеликих розмірів;
- двокімнатне житло з роздільним розташуванням жилих кімнат, виходячих на різні сторони.

Для окремих категорій населення з необмеженими фінансовими можливостями пропонуються більш комфортні умови: квартира на цілий під'їзд, поверх, двухрівневий тип житла.

В цілому новобудови від забудовника в Полтаві тут http://dim24.com.ua/uk/poltavauk/ на порталі первинної нерухомості будуються з урахуванням потреб часу та покупців. В них передбачаються індивідуальні джерела тепла, лічильники, енергоефективні вікна, двері. Частіше всього квартири від забудовника здають в експлуатацію в чорновому варіанті. Господар сам, чи з найнятою бригадою будівельників, виконує оздоблювальні роботи та інше. Забудовник виконує всі роботи в під'їзді, на даху, в підвалі. Нова квартира в новобудові Полтави може бути перепланованою з врахуванням потреб господаря.

Не пропустите